oroszlán

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok

Ajánló

Az Oroszlán jellemzői

Utolsó kommentek

Májusi horoszkóp

2008.05.12. 20:48 - koopee

Címkék: oroszlán horoszkóp leo májusi horoszkóp

Május hó

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ebben a hónapban a Mars az Oroszlán jegyében tartózkodik. Egy tüzes bolygó hatásai fokozottan érvényesülnek tüzes jegyben. Rámenőssége, határozottság segíti érvényesülési törekvéseit, de ebben az időszakban könnyen válhat önzővé, ami egyébként sem idegen az Oroszlán természetétől. A tüzes Mars és a tomboló tavasz felébreszti életerejét, kreatívvá, tetterőssé válik. Ha olyan közeget talál, amely elfogadja az Ön irányítását, nem lesz gondja az elkövetkező néhány hétben, de ha valaki nem tűri az Ön fennhatóságát, könnyen személyes hatalmi harcokba keveredhet. ezeket igyekezzen tudatosan kezelni és akkor se engedje elmérgesedni, ha mindketten tudják, hogy valójában egy teljesen más ügy miatt feszült a viszonyuk.

A hónap mottója:

A bizalmatlanság olyan páncél, amely inkább akadályoz, mint véd.  

(Velvet.hu)


 


Az Oroszlán jegyben járó Mars fogja befolyásolni a tetteit és az érzelmeit egész hónapban. 15-éig elsősorban a hivatásában érhet el az eddiginél sokkal jobb eredményeket, persze, ha van elég türelme végigvinni eredeti terveit, és nem keveredik meddő vitába a kollégáival, főnökeivel. 20-a után A Marshoz harmonikusan kapcsolódó Vénusz az érzelmi kérdéseket hozza előtérbe. A szingliknek tartós kapcsolatot, a kapcsolatban élőknek gyermekáldást is hozhat a hónap vége.

(Astronet.hu)


A hivatásodban most aktívan tevékenykedsz, de sajnos még nem túl látványosak az elért eredmények. Ne csüggedj, hamarosan megtérülnek a belefektetett energiák!

(Csillagkert.hu)


Ebben a hónapban egy kissé ideges, feszült, lobbanékony lehetsz. Mindenféleképpen szakíts időt a pihenésre, hiszen már nagy szükséged lenne a kikapcsolódásra.

(Csillaglilla.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszlan.blog.hu/api/trackback/id/tr56465492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása