oroszlán

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok

Ajánló

Az Oroszlán jellemzői

Utolsó kommentek

Mit ígérnek a csillagok 2009-re az Oroszlánoknak?

2009.01.01. 18:55 - koopee

Címkék: siker szerencse karrier boldogság oroszlán szeretet általános horoszkóp

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)

A kalandok éve

Az új évben ismét elragad a vadászszenvedély, nagy energiával veted magad bele az új flörtökbe. Nem vágysz komoly érzelmekre, egyszerűen csak ki szeretnéd élvezni az élet napos oldalát. Ha házasságban élsz, akkor figyelj a diszkrécióra, nehogy megbántsd párodat!

 

Boldogság

Idén a munkád tehet boldoggá, hiszen remek lehetőségeket kapsz az előrelépésre. Akár pozícióváltás is bekövetkezhet, végre vezető beosztásba kerülhetsz. Örömmel vállald fel az ezzel járó felelősséget, s minden tehetséged megvan ahhoz, hogy koordináld a munkát!

 

Párkapcsolat

Szerelmi életed nagyon színes és élvezetes lesz az új évben. Nagy népszerűségnek örvendhetsz, szinte csak válogatnod kell a flörtpartnerek között. Kezeld felelősségteljesen a magánéletedet. Már az elején mondd el őszintén partnerednek, hogy mire számíthat!

 

Karrier

Munkahelyeden megbecsülésnek örvendhetsz, főnököd nagy fantáziát lát benned. Mindent megtesz, hogy támogasson téged, rengeteg lehetőséget kapsz az előrelépésre. Persze meg kell dolgoznod a sikerért, de most végre megmutathatod tehetségedet! Fogadd örömmel a változásokat, az te javadat szolgálják!

 

Egészség

Fogyassz sok folyadékot! Erre veséjének is nagy szüksége van, s ráadásul a sok ásványvíz, gyógytea segíti a méregtelenítést is. Jól teszed, ha az új évben rendszeresen betérsz szaunázni, ami a testtömegednek is kedvez!

 

Stílus

Legyél nagyon elegáns! Óvakodj a túlzásoktól, ne viselj túl sok kiegészítőt egyszerre! A színek közül válaszd a pasztellárnyalatokat. Nagyon jól áll majd neked a halványzöld és a világosszürke egyaránt!

 

Siker

Munkádban hihetetlenül jó lehetőségek várnak. Ha új üzleti terveket szeretnél beindítani, akkor legyél óvatosabb! A tapasztalatlanság sok buktatót rejt, ami kudarchoz vezethet. Ha nem rendelkezel elég információval, akkor ne hozz fontos döntéseket!

 

Szerencse

Szerencséd lehet a munkahelyeden, de sikerrel vásárolhatsz magadnak olyan nagyobb értékű tárgyakat, gépeket, amelyek hosszabb távon is a kényelmedet szolgálják. Szerencsésen alakulhatnak a mindennapjaid, életed minősége meredeken ívelhet felfelé!

 

Az év jelmondata

„Sikeres vagyok a munkámban!”

 

Szerencseszámok

13, 15, 22, 31, 52

 

Forrás: blikk.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszlan.blog.hu/api/trackback/id/tr69847237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása