oroszlán

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok

Ajánló

Az Oroszlán jellemzői

Utolsó kommentek

Az OROSZLÁN - általános jellemzők

2008.04.19. 20:20 - koopee

Címkék: oroszlán általános

Az állatöv ötödik jegye

Legjellemzőbb tulajdonságai: jó szívű, szeretetre méltó, aki mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen.


Általában békés és nagylelkű, de hajlamos a dühkitörésekre, amikor nem nézi, hová csap, és azokat is megbántja, akikre nem is haragszik.

Királyi megjelenése tekintélyt követel, ugyanis nemcsak a külsőségekben, hanem gesztusaiban, megnyilvánulásaiban is demonstrálni akarja, hogy több, mint a környezete. Lelkesedése magával ragadja a környezetét is, sokan szívesen utánozzák.

Szereti a játékot, a szórakozást, szüksége van a társaságra, a "közönségre". (Talán ezért is található oly sok Oroszlán-szülött a színészek között.)

Alattomos, kicsinyes dolgokra képtelen. Ha támad, csak szemtől szemben teszi, és ezt várja el a világtól is.

Versengő szelleme nemcsak a sportban nyilvánul meg, hanem az élet minden területén, így persze a szerencsejátékokban is. A legtöbb szenvedélyes kártyás, lóverseny-látogató vagy totózó Oroszlán jegyű.

Alapvetően hiú, így nagyon szereti, ha dicsérik és csodálják. Ezt a csodálatot igyekszik nap mint nap kivívni magának.

Gyakran fordul meg a szoláriumban, hogy a bőre napbarnított és ragyogóan szép legyen. Edzőterembe jár, hogy tökéletes alakját minél tovább megőrizhesse, és sörényszerű haját a legjobb fodrászok fésülik.

Egészséges exhibicionizmusa az öltözködésében is tetten érhető. Ruhái mindig kiemelik alakját, tükrözik jó ízlését. Egész megjelenése eleganciát sugároz. Szereti az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, a hosszú sálat, a széles karimájú kalapot és férfi létére szívesen visel ékszert, gyűrűt, nyak- és karláncot is.

Forrás: astronet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszlan.blog.hu/api/trackback/id/tr12433009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása