oroszlán

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Reklám

Mit igérnek a csillagok

Ajánló

Az Oroszlán jellemzői

Utolsó kommentek

Mit ígérnek a csillagok 2010-re az Oroszlánnak?

2009.12.27. 19:59 - koopee

Címkék: oroszlán általános horoszkóp

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nagyon energikus és izgalmas éved lehet, szerencsére, nagyobb drámáktól, fordulatoktól mentes - ám az is előfordulhat, hogy olyan kérdések merülnek fel újra az életedben, amelyekről azt hitted, hogy már megoldottad őket. Ezek azért jelennek meg, hogy új utakra „kényszerítsenek" téged!


Anyagi szempontból sikerülhet végre befejezned a régóta húzódó, idegesítő ügyeket; ingatlanügyekben, bírósági ügyekben is hatalmas előrelépésre számíthatsz, és a társadtól, barátodtól vagy épp a szerelmedtől is rengeteg segítséget, támogatást kaphatsz!


Az egészséged lehet a másik kiemelt téma ebben az évben: sajnos, számítanod kell arra, hogy a krónikus problémák újra és újra felbukkanhatnak, és az is előfordulhat, hogy olyan betegséggel kell szembenézned, amelyet egyáltalán nem lesz könnyű meggyógyítani. Ez szintén figyelmeztetés az életedben: harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb életvitelre van szükséged, és nem szabad mindent a karrierednek vagy éppen a felelőtlen szórakozásnak alárendelned! Ne félj segítséget kérni szakemberektől, megbízható orvosoktól, természetgyógyászoktól.


Szerelmi ügyekben kiegyensúlyozott, stabil időszak vár rád az év nagy részében, ám az utolsó két, három hónapban több energiát kell a kapcsolatodra (vagy a leendő kapcsolatodra) fordítani, különösen akkor, ha előbbre szeretnétek lépni!

 

Forrás: pink.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kisoroszlan.blog.hu/api/trackback/id/tr831626869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása